top of page
Mini wide miljö4.jpg
oversiktsbilde av miljøvennlige Flexiheater mini komplett

Hos Flexiheater er bærekraft ikke bare en del av produktene våre - det er en del av vår identitet. Vi tror at ved å fokusere på innovasjon, ansvarlig produksjon og respekt for miljøet vårt, kan vi gjøre en reell forskjell. Våre tjølfjerningsmaskiner er et bevis på denne forpliktelsen, designet for å møte dagens behov og sikre en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.

Sammen mot en grønnere fremtid

Midi 400/600 oversiktsbilde

Flexi Heater Midi

Dette er den første tjæleopptiningsmaskinen som er hybriddrevet, noe som gir deg som kunde muligheten til å bruke 100 % ren, fossilfri energi. MIDI hybrid finnes i 5 modeller der du kan velge mellom 400-600 meter slange.

Tiner 140-180 m² mark

Drives av diesel, HVO eller EL

35-105 KW

Utforsk våre miljøvennlige maskiner

oversiktsbilde på flexi heater mini komplett

Flexi Heater Mini Komplett

En liten, mobil og smidig tjæletiner for effektiv opptining av mindre områder. Maskinen er kompakt og passer enkelt i en vanlig personbil, det perfekte valget for mindre oppgaver.

Tiner 20-50 m² mark

Drives på EL

2-8 KW

Midi 400 miljö Widepng2.jpg
oversiktsbilde av miljøvennlige Flexiheater Midi 400/600

Fossilfri effektivitet

Genom å velge våre elektriske eller hybrid-tjæretiningsmaskiner tar dere et aktivt skritt mot en grønnere og renere arbeidsplass. Denne innovasjonen reduserer ikke bare karbondioksidutslippene til null ved elektrisk drift, men tilbyr også fleksibiliteten og påliteligheten til hybridteknologi. Resultatet er en løsning som ikke går på kompromiss med ytelsen for bærekraftens skyld.

oversiktsbilde på flexi heater universal

Flexi Heater Mini Universal

En liten, mobil og smidig tjæletiner for effektiv opptining av mindre områder. Dette er vår minste maskin, designet med portabilitet i tankene.

Tiner 20-50 m² mark

Drives på EL

2-8 KW

oversiktsbilde på flexi heater gravtinare

Flexi Heater Mini Gravtinare

Vår spesialtilpassede maskin for gravplasser. Maskinen består av Flexi Heater Universal, en spesialbygd slange, isolasjonsmatte og transportvogn.

Tiner 7,6 m² mark

Drives på EL

2-8 KW

Miljø og bærekraft er en del av vår identitet.

Velkommen til å kontakte oss med dine spørsmål, så hjelper vi deg med å finne riktig maskin for dine miljøkrav.

bottom of page